Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τώρα τι ?? Συριζα το κόμμα της υποκρισίας, ΝΔ το κόμμα της μετριότητας !!


                                             Απο Οιστρο

Το Σύριζα κατ'επανάληψη μας έχει δείξει ότι είναι ενα κόμμα της υποκρισίας. '' Είμαστε αντιρατσιστές αλλά ταυτοχρόνως ρατσιστές με τους 'Ελληνες'' και με πολλές άλλες τους απόψεις που έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επιφάνεια.  Ο αντι-Αμερικάνος Τσίπρας , δήλωσε για την επίσκεψη του στην Αμερική (ταξίδι που έκανε για να πάρει το χρήσμα, καθώς είναι πλέον αγαπημένο παιδί της Νέας Τάξης Πραγμάτων ) ότι βρήκε ανοικτά αυτιά στην Αμερική. Ποιος, ο Τσίπρας !



Ακούσαμε όλοι τις προάλλες τον Βουλευτή του Σύριζα κύριο Κουράκη να δηλώνει ότι για τους μισθούς των ιερωμένων πρέπει να φορολογούνται μόνο οι Χριστιανοί και αυτό θα γίνει με μια δήλωση θρησκεύματος ! Δηλαδή τώρα με αυτή την δήλωση δε γίνεται διαχωρισμός, δε θα νοιώθουν μειονεκτικά οι αλλόθρησκοι ? Δε θα υπάρχει διαχωρισμός - ρατσισμός. Γιατί στο να δηλώνουμε το θρήσκευμα στις ταυτότητες, αλλιώς μας τα έλεγε και μας τα λέει ακόμα το κόμμα του!
Με την ίδια λογική, όπως πολύ καλά του είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης 'Ανθιμος, όσοι δεν έχουν παιδιά, δεν πρέπει να πληρώνουν φόρους για σχολεία.

Το χειρότερο είναι ότι αυτό το κόμμα πιθανότατα να είναι κυβέρνησε στις επόμενες εκλογές, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κυβέρνησε και ο ΓΑΠ, δηλαδή ανικανότητας της ΝΔ. Και αυτό συμβαίνει λόγω του ότι ο Δικομματισμός καλά κρατά , απλά άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Μας θέλουν ''ελεγχόμενους'' γι΄ αυτό προσπαθούν να μας  χειραγωγήσουν μέσω των μεγάλων ΜΜΕ ότι 2 επιλογές έχουμε, του Μαύρου και του Άσπρου !! Αν δεν ψηφίσεις ΝΔ θα έρθει ο Τσίπρας κι αν πιστεύεις ότι ο Σαμαράς μας οδηγεί προς την καταστροφή, πρέπει να ψηφίσεις Σύριζα !

'Ελα που τα πράγματα δεν είναι έτσι, υπάρχουν κι άλλα χρώματα όπως κι άλλες ''πολιτικές'' ... Το ότι είμαστε σε μια πάρα πολύ δεινή κατάσταση, δε χωράει αμφιβολία, δε σημαίνει όμως ότι δεν είμαστε και σε θέση να διεκδικήσουμε πράγματα εκμεταλλευόμενοι τις όποιες ευκαιρίες μας δόθηκαν και θα μας δοθούν (εκλογές Η.Π.Α και Γερμανίας )  '' Υπάρχει και το ΟΧΙ κύριε Σαμαρά για εκεί που χρειάζεται ''

Από την άλλη, υπάρχει ο Τσίπρας, ο κύριος σε όλα ΟΧΙ, καλά κακά ΟΧΙ που ακολουθεί την πολιτική ''αντίδραση για την αντίδραση'', εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την οργή του 'Ελληνα, χωρίς να προτείνει άλλη λύση παρά μόνο ότι θα βγάλει το μαγικό ραβδάκι και θα διαγράψει τα χρέη!! Ο Τζάμπας πέθανε κύριε Τσίπρα, δε γίνεται να δανείζεσαι και μετά να λες δε χρωστάω. Δε γίνεται να λέτε πως θα διαγράψετε μονομερώς τα μνημόνια και ταυτόχρονα θα παραμείνουμε στο Ευρώ !! Δε χωράνε 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, θέλει μια συνετή Πατριωτική πολιτική , έναν πολιτικό που να είναι ευέλικτος και οξυδερκής ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις οποιεσδήποτε ευκαιρίες , με άποψη και πρακτικές ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που θα μας βγάλουν από την κρίση, και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη και πάνω απ' όλα έναν 'Ελληνα Πατριώτη που θα διασφαλίζει την Εθνική Κυριαρχία και Υπερηφάνεια του 'Εθνους !!! Στις επόμενες εκλογές καλούμαστε να ψηφίσουμε όχι για το χτες αλλά για το αύριο.. Το αύριο το δικό μας, το αύριο των παιδιών μας! 

Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Καρατζαφέρη !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...