Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ




Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων είναι μια πολύ καλά δεμένη πολιτική οικογένεια. Μια οικογένεια που με τη σειρά της είναι στενά δεμένη στο άρμα του διεθνιστικού νεοταξισμού με έναν ομφάλιο λώρο που αν τυχόν διαρραγεί θα μας αφήσει χρόνους. Πολύ καλό το ενδεχόμενο αυτό. Καθήκον ιερό κάθε συνειδητού πατριώτη και εθνικιστή Έλληνα είναι η μετατροπή του αναφερόμενου ενδεχόμενου σε βεβαιότητα και απτή πράξη. Το πολιτικό σύστημα της δουλοπρέπειας και του δοσιλογισμού θέλει να παρασύρει στην εντατική το ελληνικό έθνος. Η αποστολή που εκτελεί είναι η έσχατη. Η κομματοκρατία της αστικής ψευτοδημοκρατίας, ανέκαθεν κατοχική και εκτελεστικό όργανο του διεθνιστικού νεοταξισμού, προβαίνει από κοινού με τα διεθνή αφεντικά της στη διάλυση της Ελλάδος....

 Πολιτικάντηδες και τοκογλύφοι χρησιμοποιούν την ίδια φρασεολογία, έχουν την ίδια επιχειρηματολογία, στοχοποιούν με χαρακτηριστική ταύτιση διαθέσεων τον ελληνικό εθνικισμό και αποδέχονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με άνεση και νεοταξική πειθαρχία. Ο πρώην πρωθυπουργός και ισόβιος εθνικός ολετήρας Γ. Παπανδρέου προσφάτως μας είπε ότι δεν είναι κακό να παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία αφού το έχουμε ήδη πράξει με τους διεθνείς «συμμαχικούς» οργανισμούς στους οποίους συμμετέχουμε. Πραγματικά, η Ελλάς έχει παύσει προ πολλού να είναι εθνικά ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος, τα δε μνημόνια παραχώρησαν και τυπικά την εξουσία της Ελλάδος στο νεοταξικό κτήνος και την εκκολαπτόμενη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι πολιτικές αποφάσεις δεν λαμβάνονται στο εθνικό μητροπολιτικό κέντρο αλλά σε σκοτεινά, θεόκλειστα δωμάτια από μισάνθρωπους υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι ολέθριοι σκοποί δεν ανακοινώνονται ούτε στα πιο ψιλά τους γράμματα προεκλογικά ως ωραιοποιημένη εκδοχή μιας απαραίτητης τάχα δουλοπρέπειας. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της αντεθνικής και αντιλαϊκής πολιτικής το γνωρίζουν τα ενταύθα πολιτικά ανδρείκελα και ενεργούμενα. Η μεθόδευση όμως διανθίζεται διαρκώς με νέα πολιτικά όπλα. Όπλα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα συμβατικά όπλα και τη διεκδίκηση ελληνικής γης των προσωρινών γειτόνων που ξεσαλώνουν τώρα γιατί εντέλλονται από τον νεοταξισμό.

Νεοταξισμός, αστική ψευτοδημοκρατία, παρακράτος και βάρβαροι είναι όργανα του κοινού ανθελληνικού εκστρατευτικού πολιτικού σώματος. Η φορολογική πολιτική που μας φέρνουνε κατευθύνεται στην απομείωση και τελική εξαφάνιση τόσο της ελληνικής οικογένειας όσο και της ελληνικής εργασίας. Η αποσάθρωση του ελληνικού σχολείου τόσο ως προς την παρεχόμενη εκπαίδευση όσο και ως προς τη λιμοκτονία και την έλλειψη θέρμανσης για τα παιδιά μας σκοπεύει στο σβήσιμο του ανέσπερου φωτός της εθνικής αυτογνωσίας και της εθνικής μας συνέχειας.

Η ανάθεση του οικονομικού προγράμματος και του γεωφυσικού μας πλούτου στους διεθνείς τραπεζίτες φράζει τις εθνικές μας διεξόδους και λύσεις. Τα γειτονικά ψευδοκράτη, οι καταληψίες του μείζονος αλύτρωτου ελληνισμού, επιδιώκουν τον εδαφικό μας ακρωτηριασμό. Και το κράτος με το παρακράτος επιτίθενται στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα γιατί λέμε στον ελληνικό λαό τις αλήθειες και σημαίνουμε εθνικό συναγερμό για την απελευθέρωση της πατρίδος μας από καθαρά ελληνικά χέρια. Τρόμος με τις συκοφαντίες, τρόμος με τις απειλές, τρόμος με τα ντουβάρια μα και τις ψυχές. Ανεργία, αυτοκτονίες ενάντια στον ελληνισμό. Ψεύδη, τρομοκρατία ενάντια στον λαϊκό εθνικισμό.

Πολλές συμπτώσεις λοιπόν μαζεύτηκαν και έτσι συνασπισμένες μέσα σε πνεύμα συστημικής «ελευθερίας» φτιάξανε ένα πολύ μεγάλο και αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το γεγονός αυτό λέει ότι η Ελλάς καθίσταται φόβητρο ένεκα του φυσικού παρατηρητηρίου και του γεωφυσικού της πλεονεκτήματος αν τεθεί στην πολιτική διοίκηση των δικών της παιδιών. Πρέπει να τεμαχιστεί στα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ακόμη κι όταν απελευθερωνόταν στην μακριά και ένδοξη ιστορία μας ένα στρέμμα γης, το υποθήκευαν οι ψευτοσύμμαχοι με την εύνοια των ριψάσπιδων του πολιτικαντισμού, ψευτοεθναρχών και πολιτικά ορθών προσκυνημένων, στο τιμόνι της πατρίδος.

Όμως ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πάντοτε έβρισκε τρόπο να σηκώνει το υπερήφανο ελληνικό του ανάστημα. Αυτό πράττει και σήμερα ενάντια σε κομματοκρατία και νεοταξισμό. Τα παραμύθια τού καθεστώτος γίνονται συντρίμμια κάτω από τόνους πολιτικών μπαζών του συστήματος. Η μπόχα της διαφθοράς και της άνομης δοσοληψίας δεν κρύβεται πλέον.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ορθοτομεί γνήσιο ελληνικό πολιτικό λόγο βασισμένο στις αρχές και τις αξίες της Φυλής μας. Κινούμαστε ανάμεσα στον ηρωικό λαό που μας ανέθρεψε και δίδουμε χέρι συντροφικό στον συνέλληνα που πονάει κάτω από το πέλμα του τύραννου. Ένα ζεστό φαί, ένας θερμός εμψυχωτικός λόγος και ατελείωτος αγώνας για την αποκατάσταση ελληνικής διακυβέρνησης και παραγωγής. Ένα ζεστό χαμόγελο και μια Νέα Ελλάδα αυτάρκης και δυνατή. Αυτός είναι ο  λόγος που μας πολεμούν οι νεοταξικοί δαίμονες. Γιατί ο Εθνικιστικός Αγών είναι μονάχα για Έλληνες σε μια Ελλάδα ελληνική.

Είμαστε ενάντιοι στην κομματοκρατία διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εθνική μας ενότητα και η προσήλωση στα πλεονεκτήματα της εύφορης γης και θάλασσας μαζί με την εργατικότητα και την ευφυΐα του λαού μας αρκούν για να μας θρέψουν. Και είμαστε ενάντιοι στον νεοταξισμό διότι το γεωφυσικό μας πλεονέκτημα και οι εθνικές μας υποθέσεις μαζί με τα δίκαια της Φυλής μάς οδηγούν στη διεκδίκηση μιας Μεγάλης και Ελεύθερης Ελλάδος γιατί το θέλει ο Θεός, το απαιτεί η εθνική μας ασφάλεια, το μπορούν ο λαός, ο στρατός και ο εθνικοκοινωνισμός μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...