Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δηλώσεις Εκπροσώπου ΛΑΟΣ για: 1) Δόση και οικονομία 2) Αρειος Πάγος και ΔΕΗ 3) Συνάντηση πολιτικών αρχηγών 4) Δηλώσεις Γαϊτάνη για Σκόπια



Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την δόση και την Ελληνική οικονομία :

“Μετά τα πανηγύρια για την νέα δόση των δανεικών , η κυβέρνηση επανέρχεται στην  σκληρή πραγματικότητα καθώς 1000 θέσεις εργασίας εξακολουθούν να χάνονται ημερησίως και παράλληλα  Ελληνικές…

επιχειρήσεις εξακολουθούν να αποχαιρετούν την Ελλάδα με αυξανόμενο ρυθμό”

———–

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με το χαράτσι:

“Αφού η κυβέρνηση έβαλε απέναντί της όλη την Ελληνική κοινωνία , τώρα αντιπαρατίθεται και με την δικαιοσύνη για το χαράτσι. Μένει τώρα να στραφεί και κατά της ΚΟΜΙΣΙΟΝ που ζήτησε – δια του Επιτρόπου Εττινγκερ- πληροφορίες και εξηγήσεις γι΄αυτό το βάρβαρο μέτρο…”

 ———

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση για την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών:  

” Αλλη μια συνάντηση των τριών εταίρων της συγκυβέρνησης που διακήρυτταν την “απαγκίστρωση ” και την “επαναδιαπραγμάτευση” , αλλά μας οδήγησαν στο οριστικό ξεχαρβάλωμα της κοινωνίας και της οικονομίας με τα πρόσθετα μέτρα που εφαρμόζουν”

——

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης για τις δηλώσεις της βουλευτή κ. Γαϊτάνη σχετικά με τα Σκόπια:

“Οι δηλώσεις της κ. Γαϊτάνη συνεχίζουν το…γαϊτανάκι του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τις νεοταξίτικες επιδιώξεις στην περιοχή μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνιστώσες ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετούν αυτή την αντεθνική θέση σχετικά με την Μακεδονία μας. Εντύπωση προκαλεί ότι ουδέποτε αποδοκιμάστηκαν απο την ηγεσία του.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...