Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Άννα Βίσση: «Είμαι στο ψάξιμο… περιμένω τον μεγάλο έρωτα!»







Στην αναζήτηση της μεγάλης αγάπης βρίσκεται η Άννα Βίσση. «Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα να έρθει!» λέει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Real Life».

Ωστόσο, δεν ακολουθεί πιστά τους στίχους του τραγουδιού της «μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει».

Παρόλο που συμφωνεί με αυτό, προσθέτει: «κι εγώ στο ψάξιμο είμαι πάντως…»
Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα αποφεύγει να πει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της: «Δεν ξεχωρίζω έναν. Ίσως γιατί είμαι ρομαντική και περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα να έρθει!»
Ακόμα κι αν έρθει όμως, δεν πιστεύει στο «για πάντα μαζί. Ίσως δεν υπάρχει τελικά». Δεν λέει όχι όμως και σε ένα δεύτερο γάμο, αν βρεθεί ο κατάλληλος: «όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή».
Από τη ζωή της νιώθει χορτασμένη αλλά και κουρασμένη, «αλλά κάθε μέρα που ξυπνάω, ακόμα νιώθω έτοιμη για περισσότερα!»
Αν και υπάρχουν στιγμές που έπιασε πάτο, «σηκώθηκα και αυτό έχει σημασία».Αυτό που τη φοβίζει σε αυτή τη ζωή, είναι «το μετά τη ζωή!»
Με τον χρόνο δεν έχει συμφιλιωθεί ακόμα, αλλά το προσπαθεί και αυτό έχει σημασία για την ίδια.
Φέτος, είναι η πρώτη φορά που την σκηνοθετική επιμέλεια του show της δεν θα έχει η αγαπημένη της συνεργάτιδα Κριστίν Κρόκος, η οποία έφυγε για Αμερική:
«Ήταν μια σημαντική φίλη και συνεργάτης, με την οποία δώσαμε πολλά στα show που κάναμε. Είμαι χαρούμενη που είναι στην Αμερική και συνεχίζει τον δικό της δρόμο στο σινεμά».
Όσο για το αν έχει κάνει ψυχανάλυση; «κάποιες φορές ναι» λέει, γι΄αυτό και σκέφτεται να το ξαναδοκιμάσει, αφού αυτό που όπως δήλωσε λείπει αυτή την περίοδο από την ζωή της, είναι «ένας ψυχαναλυτής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...