Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τσάβες: «Οι ΗΠΑ προκάλεσαν καρκίνο στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής!»



Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ουγκό Τσάβες κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία και προκάλεσαν καρκίνο σε όλους τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής.

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ ανακοινώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς και στις 4 Ιανουαρίου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εκτός από την πρόεδρο της Αργεντινής, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν επίσης υποβληθεί ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λουίς Λούλα ντα Σίλβα.

Ο Τσάβες, είπε: «Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων» τα περιστατικά καρκίνου μεταξύ των ηγετών λατινοαμερικάνικων κρατών.

«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας. 

«Ο Φιντέλ (Κάστρο) που έλεγε, "Τσάβες πρόσεχε. Αυτοί οι άνθρωποι ανέπτυξαν τεχνολιογία. Είσαι πολύ απερίσκπετος. Πρόσεχε τι τρως , τι σου δίνουν να φας ... μία μικρή βελόνα και σου μεταδίδουν με δεν ξέρω τι», πρόσθεσε.

Και έκανε ένα βήμα πιο πέρα: υποστήριξε ότι τη δεκαετία του '40 επιστήμονες που εργάζονταν για την αμερικανική κυβέρνηση μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...