Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προσέχει περισσότερο το πλαστικό μωρό απ' την κόρη της


Προσέχει περισσότερο το πλαστικό μωρό απ


Η 12χρονη Becky βρίσκει περίεργη την εμμονή της μαμάς της

Η Ashleigh Kirby δε διαφέρει από τις υπόλοιπες μαμάδες, όταν σπρώχνει το καροτσάκι του μωρού της στο πάρκο. Τη διαφορά εντοπίζει κανείς μόνο όταν κοιτάξει μέσα στο καροτσάκι, όπου θα δει ότι το γλυκύτατο αγοράκι που έχει μέσα δεν είναι παρά μια… πλαστική κούκλα!

Η 36χρονη από το Andover του Hampshire, πηγαίνει τον Finlay για ψώνια, του αλλάζει όσο συχνά χρειάζεται τις πάνες του και ξοδεύει εκατοντάδες ευρώ σε ρούχα.

Το «πλαστικό νεογέννητο» η Ashleigh το αγόρασε στο διαδίκτυο έναντι 290 ευρώ!



Έχει τοποθετήσει την κούνια του… μωρού στην κρεβατοκάμαρά της και έχει παραγγείλει μια ειδική ντουλάπα για τα ρουχαλάκια του.



Η Ashleigh που έχει μια 12χρονη κόρη, την Becky, αγόρασε την κούκλα πριν από έξι μήνες, όταν χώρισε από τον σύντροφό της. Τότε φοβήθηκε ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ ξανά παιδιά.

Τώρα σχεδιάζει να… μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της, με μία ακόμη… κούκλα. Έχει σκεφτεί ήδη μέχρι και τι όνομα θα της δώσει.

Είχε σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι, όταν χώρισε, αλλά τότε σκέφτηκε ότι ήταν αρκετά «τεμπέλα».



«Πάντα ένιωθα ότι κάτι έλειπε από τη ζωή μου. Όταν είδα τα μωρά, κατάλαβα αμέσως τι ήταν. Οι κούκλες είναι ένα υποκατάστατο. Έχω έντονο το μητρικό ένστικτο. Αγόρασα τον Finlay πριν από έξι μήνες μέσω διαδικτύου από μια κυρία. Το μισό μου δωμάτιο έχει πράγματά του… κούνια, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και πολλά ρούχα.



Θα ήθελα να έχω γνωρίσει έναν άλλο άντρα και να κάνω πολλά παιδιά, αλλά αυτό δεν έγινε. Σκέφτηκα και την υιοθεσία, αλλά είμαι αρκετά τεμπέλα για να κινήσω όλη τη διαδικασία. Τα αληθινά παιδιά θέλουν πολύ δουλειά και ανησυχείς γι’ αυτά όλη την ώρα, ενώ με τον Finlay μπορώ απλά να τον αγκαλιάζω όλη την ώρα».

Η Ashleigh είναι άνεργη και ζει με τα κρατικά επιδόματα, που ανέρχονται σε 15.177 ευρώ το χρόνο.



«Με το που πρωτοαντίκρισα τον Finlay ένιωσα ένα κύμα αγάπης. Όταν απέκτησα την Becky ήμουν τόσο κουρασμένη από τη γέννα, που δεν ένιωσα τόσο κοντά της» προσθέτει η 36χρονη.

Όσο για την… αληθινή της κόρη, η Becky παραδέχεται ότι δεν έχει πει τίποτα για τον «αδερφό» της στους συμμαθητές της και θεωρεί πως η εμμονή της μητέρας της είναι «περίεργη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...