Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η κόρη του μεγαλομέτοχου της Τράπεζας Κύπρου πλήρωσε €67.000.000 για διαμέρισμα (photos)



Το ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης αγόρασε η κόρη του μεγαλομετόχου της Τράπεζας Κύπρου, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Η 22χρονη Εκατερίνα. αγόρασε το διαμέρισμα στο 15 Central Park West του Μανχάταν από τον πρώην CEO της Citigroup. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η Εκατερίνα πλήρωσε 67.000.000 ευρώ για το διαμέρισμα, σπάζοντας το ρεκόρ του μεγαλύτερου ποσού που ξοδεύτηκε σε ιδιωτικό επίπεδο.



Η πάμπλουτη νεαρή γεννήθηκε στην Ρωσία, αλλά μένει στο Μονακό και την Ελβετία τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Εκατερίνα σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, του οποίο το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό ενώ αγόρασε το διαμέρισμα, που είναι 646 τετραγωνικά μέτρα με θέα το Μανχάταν.



Κτισμένο σε ένα μεταπολεμικό κτίριο στο Μανχάταν, το διαμέρισμα έχει 10 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 4 υπνοδωματίων, έχει μία περιμετρική βεράντα 185τ.μ. και δύο τζάκια.

Ο πατέρας της είναι ένας από τους λίγους Ρώσους που έγιναν απίστευτα πλούσιοι κατά τη διάρκεια της μετα-σοβιετικής ιδιωτικοποίησης της οικονομίας, που είναι γνωστοί ως ολιγάρχες. 

Να πούμε πως ο Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε πριν λίγες μέρες τον την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό ενώ πώλησε την πλειοψηφία των μετοχών του στην Uralkali, την επιχείρηση λιπασμάτων που τον έκανε πλούσιο κατά το 5 δισ. δολάρια το 2010.

Δείτε τις φωτογραφίες του διαμερίσματος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...