Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οι πέντε φάσεις της γκομενικής σχέσης !!

Άντε και το πήρες απόφαση να κάνεις κανονική σχέση . Ξέρεις τι σε περιμένει;



Έχεις καιρό να κάνεις σχέση ε; Δεν πειράζει. Η κρίση (και γενικά η ζωή) θέλει τη σχέση της. Το αν εσύ προτιμάς να μείνεις πολυγαμικός, είναι δικό σου θέμα κι εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να σε κρίνουμε. Αλλά εμείς οφείλουμε να ενημερώσουμε εκείνους που μπαίνουν στον πόλεμο των σχέσεων.
Το μονοπάτι της σχέσης είναι σχέδον για όλους το ίδιο. Αρκεί να μιλάμε για normal σχέση και όχι για κάποια παραλλαγή τύπου friends with benefits, fuck buddies κλπ.
Είναι βασικά σαν μια γραμμή του μετρό με μερικές στάσεις. Στάσεις στις οποίες μπορεί να διαλέξεις εσύ ο ίδιος να κατέβεις. Στάσεις στις οποίες μπορεί ένας ελεγκτής να σε ενημερώσει ότι το εισιτήριό σου είχε ισχύ μέχρι εδώ. Και να σε κατεβάσει με το ζόρι.
Όποτε κι αν κατέβεις στη διαδρομή μιας σχέσης, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν για εσένα μερικοί προδιαγεγραμμένοι ρόλοι. Πέντε για την ακρίβεια. Ρόλοι που – θες δεν θες – τους αναλαμβάνεις. Κι αν υπηρετήσεις τον καθένα σωστά, θα αναλάβεις και τον επόμενο. Αν όχι, θα βγεις και πάλι στο κυνήγι.
Φάση 1η: Ο υποψήφιος reality
Καλησπέρα. Όχι, μην ανησυχείς από τώρα. Δεν είσαι αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά μπορεί πολύ εύκολα να είσαι την επόμενη. Τον πρώτο καιρό της σχέσης είσαι απλά ένας παίκτης στο Big Brother. Μη μασάς. Και η άλλη είναι.
Είτε είσαι από εκείνους που τα δίνουν όλα είτε από εκείνους που το παίζουν cool και περιμένουν από την γκόμενα να τρέξει, δεν έχει καμία σημασία. Κρίνεσαι για τις πράξεις, τις απόψεις και την εν γένει στάση σου. Το αν θα μείνεις στο παιχνίδι ή θα αποχωρήσεις ντροπιασμένος το αποφασίζει το “Συμβούλιο του Νησιού” που ελεγαν και στο Survivor. Ξέρεις.. εκείνη και οι φίλες της. Μην ξεχνάς όμως ότι την τελική απόφαση την παίρνει εκείνη. Γι’ αυτό αν την θες, πρέπει και να την κερδίσεις.
Τρεις αιτίες χωρισμού: Να μην προσπαθείς πολύ. Να προσπαθείς πάρα πολύ. Να κάνεις κάτι με άλλη γκόμενα.
Φάση 2η: Ο Johnny Depp
Μπράβο ρε τιτάνα. Πέρασες την πρώτη φάση αλώβητος και έφτασες με επιτυχία στα μέλια. Κέρδισες το reality και τώρα είσαι ο άνθρωπος της καρδιάς της. Ξαφνικά της αρέσουν όλα πάνω σου. Η κοιλιά σου, οι παραξενιές σου, οιχοντρές σου γάμπες, ακόμα και το στραβό σου το δόντι. Σε έχει αφίσα στο δωμάτιό της και είναι έτοιμη να σου ομολογήσει τον έρωτά της για εσένα.
Δεν έχει σημασία και αν κάνεις καμιά μικρή βλακεία. Γιατί είσαι ο Johnny Depp. Είτε είσαι πειρατής είτε είσαι συγγραφέας είτε είσαι κακοποιός είσαι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Ή τουλάχιστον αυτός που νομίζει εκείνη ότι θέλουν όλες οι γυναίκες. Κι αυτό αρκεί. Ο έρωτας είναι δεδομένος και η ζωή μπροστά σας.
Τρεις αιτίες χωρισμού: Να κάνεις το λάθος δώρο. Να τα σκατώσεις με την οικογένεια ή τους φίλους της. Να κάνεις κάτι με άλλη γκόμενα.
Φάση 3η: Ο παρουσιαστής πρωινάδικου
Οι καρποί του έρωτα τώρα αποδίδουν. Κέρδισες άξια τη θέση στο πρωινό του Mega και τα νούμερα πάνε πολύ καλά στις πρώτες εκπομπές. Οι μήνες όμως περνάνε και δεν φαίνεσαι και τόσο αντάξιος των προσδοκιών. Δεν λέω, καλό παιδί είσαι, ωραία τα λες αλλά δεν βλέπουμε και τίποτα καινούριο. Τα μεσημεριανά αρχίζουν να σε κουτσομπολέυουν, η θηλειά στο λαιμό σου ψιλοσφίγγει και έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι για να στρέψεις την κοινή γνώμη και πάλι με το μέρος σου. Γρήγορα, πριν βρεθεί κάποιος νέος παίκτης reality και σου την κλέψει.
Πήγαινέ την ένα ταξίδι, πρότεινέ της να μείνετε μαζί, δείξ’ της πόσο την γουστάρεις. Κι αν είσαι έτοιμος, έχεις λεφτά και όρεξη, pop the bloody question. Αν πάλι είσαι κάτω των 25… απλά περίμενε ή γύρνα ξανά στην αφετηρία.
Τρεις αιτίες χωρισμού: Να σε βαρεθεί. Να σταματήσετε το sex. Να κάνεις κάτι με άλλη γκόμενα.
Φάση 4η: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Είναι η χρυσή περίοδος από την ημέρα που θα της κάνεις πρόταση γάμου μέχρι και την ημέρα του γάμου. Άντε και την επόμενη. Σε αυτή τη φάση σού φέρονται σαν να είσαι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν σε ακουμπάει άνθρωπος. Πάει να πει κάτι κάποιος για σένα; Πέφτει η αραβωνιαστικιά και οι φίλες της να τον κατασπαράξουν. Έχει κάποιος κάποια αμφιβολία για εσένα; Καίγεται στο πυρ το εξώτερο. Μην ακούς αυτούς που λένε ότι πρέπει να κάνεις πρόταση λίγο καιρό πριν τον γάμο. Κάν’ την ένα χρόνο πριν για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το αξίωμα.
Τρεις αιτίες χωρισμού: Να δηλώσεις συμμετοχή στο “Μην το πεις στη νύφη”. Να μην της κάνεις τον grande γάμο που θέλει. Να κάνεις κάτι με άλλη γκόμενα.
Φάση 5η: Το κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
Τα αξιώματα και οι έπαινοι τελειώσαν. Και στην εγκυμοσύνη μην νομίζεις. Εσύ θα είσαι απλά ο χαζομπαμπάς. Η κυρία με την κοιλιά, τα νεύρα και την αυξημένη όρεξη θα λαμβάνει (δικαίως) όλα τα εύσημα. Εσύ είσαι και θα είσαι φίλε μου ένα ωραιότατο φαί στο φούρνο. Κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες για την ακρίβεια.
Όλοι το γουστάρουν, όλοι το τρώνε, όλοι το αγαπάνε και τους θυμίζει μια εποχή που όλα ήταν πολύ πιο ρόδινα. Το θέμα είναι να μην φρικάρεις με τον ρόλο σου στο Κυριακάτικο τραπέζι. Αγάπα τη γυναίκα σου, πρόσεχέ την και όλα θα πάνε καλά. Για καλό και για κακό κράτα και μια Coca Cola κοντά σου για το ρέψιμο.
Τρεις αιτίες χωρισμού: Να μείνεις άφραγκος. Να σας φάει η ρουτίνα. Να κάνεις κάτι με άλλη γκόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...