Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Κλέλια Ρένεση δεν είναι η Πάμελα Άντερσον που νομίζεις

Μπορεί να φοράει καυτά σορτσάκια και τοπάκια που κάνουν το τούμπανο στήθος της να ξεπετιέται. Απλά να ξέρεις ότι το τελευταίο πράγμα που την νοιάζει, είσαι εσύ.







Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον, που δεν  έχει γνωρίσει από κοντά την Κλέλια, ότι η ‘σκύλα’ ξανθιά πρώην σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο ‘Με λένε Βαγγέλη’ δεν
πρόκειται για την  επόμενη μεγάλη εθνική σεξοβομβά  μας. Ναι, διαθέτει όλα τα ανατομικά προσόντα αλλά είναι απλά πιο δύσκολη περίπτωση από ότι οι υπόλοιπες της γενιάς της.
Όλοι στέκονται στις σέξι σκηνές της στο Μίλα μου Βρώμικα της  Μυρτώς Κοντοβά, εκεί δηλαδή που την πρωτοπρόσεξες. Να τραγουδάει ‘I am a Barbie girl’, να ‘παίρνεται’ ακροβατικά με τον νταβραντισμένο υδραυλικό και γενικά να κάνει κάθε αρσενικό που την συναντά να στέκεται σούζα μπροστά στον συνδυασμό του αλά Μπριτζίτ Μπαρντό προσώπου της και του -μεγέθους Καλιφορνέζας πορνοστάρ- στήθους της.
Ναι, συμφωνώ ότι η κόρη πετυχημένου Ζακυνθινού γυναικολόγου και επί χρόνια σερβιτόρα στο Παγκράτι διαθέτει όλα τα ανατομικά προσόντα. Κρίμα που ο χαρακτήρας της επιμένει να μας στραπατσάρει βάναυσα τις φαντασιώσεις μας για εκείνη.
Εγώ θα το πω και  εσύ, αν θες, το πιστεύεις. Δεν έχω συναντήσει καμία Ελληνίδα που να σε κάνει να σκέφτεσαι λιγότερο το σεξ από ότι εκείνη. Ίσως επειδή κατά βάση αισθάνεται ακόμη μελαχρινή (‘Σκέψου ότι στο Μίλα μου Βρώμικα ήταν μόλις η δεύτερη φορά στη ζωή μου που είμαι ξανθιά. Αλλά το μελαχρινό, που είναι το χρώμα μου και το ταμπεραμέντο μου, δε γράφει καθόλου στην κάμερα’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...