Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Παράξενα: Απίστευτο ξύλο βετεράνων λόγω μίσους 48 χρόνων (video)



Απίστευτο ξύλο έπεσε μεταξύ δύο θρύλων του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που έδειξαν πως οι αντιπαλότητα των αθλητών δεν ξεπερνιέται με την πάροδο του χρόνου.



Μπορεί να πέρασαν 48 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η κόντα των δύο Καναδών παλαίμαχων παικτών, του 73χρονου Τζόε Καπ και του 74χρονου Άντζελο Μόσκα, αλλά οι δύο τους έδειξαν τι πραγματικά νοιώθει ο ένας για τον άλλο σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους. 

Η αντιπάθεια των δύο που εξελίχθηκε σε μίσος ξεκίνησε από το 1963 σε αγώνα του πρωταθλήματος CFL μετά που ο Μόσκα κτύπησε τον συμπαίκτη του Καπ, βγάζοντας τον εκτός παιχνιδιού. Ο Καπ θεώρησε σκόπιμο το κτύπημα του Μόσκα και παρά ότι πέρασε σχεδόν μισός αιώνας οι δυο τους δεν τα έχουν βρει.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο παρουσιαστής κάλεσε τους δύο άνδρες να ανεβούν στη σκηνή. Ο Καπ πλησίασε τον Μόσκα προσφέροντας του ένα λουλούδι, αλλά ο δεύτερος του είπε να το «χώσει στον κ*λο».

Αυτό εκνεύρισε τον Καπ που του πέταξε το λουλούδι στο πρόσωπο και ο Μόσκα γύρισε το μπαστούνι του στο πρόσωπο του "εχθρού" πετυχαίνοντας τον στα γυαλιά.

Στη στη συνέχεια οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν μερικές γροθιές μέχρι που επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Ο Καπ είπε πως απολογήθηκε στον Μόσκα και αποκάλεσε το περιστατικό «ντροπιαστικό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...