Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

20 τρόποι για να χωρίσετε...

1.Κάντε το στο τσακ-μπαμ

Η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ υποστηρίζει ότι ο Τζόε Τζόνας

της είπε ότι χωρίζουν σε ένα τηλεφώνημα των 27 δευτερολέπτων -καλά, κι αυτή, χρονόμετρο κρατούσε;


2.Στείλτε του φαξ
Λέγεται ότι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ξεφούρνισε τα νέα στην Ιζαμπέλ Ατζανί μέσω φαξ, όταν η τελευταία του είπε ότι ήταν έγκυος. Δύσκολη η προ-ίντερνετ εποχή.

3.Στείλτε του μήνυμα στο κινητό
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζήτησε διαζύγιο από τον Κέβιν Φεντερλάιν με μήνυμα στο κινητό. Μάλιστα η αντίδρασή του έτυχε να καταγραφεί από την κάμερα μιας μουσικής εκπομπής.

4.Στείλτε τον στην γκιλοτίνα
Αν ήσασταν ο βασιλιάς της Αγγλίας και ζούσατε στον 16ο αιώνα, θα αποφεύγατε τους μελοδραματισμούς... απλώς θα παραγγέλνατε τον αποκεφαλισμό της.

5.Βάλτε του έναν γρίφο
Ο Τομ Κρουζ, όταν ρωτήθηκε από τον Τύπο γιατί αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τη Νικόλ Κίντμαν, απάντησε: «Ξέρει η Νικόλ». Εμείς πάλι δεν ξέρουμε, αλλά υποψιαζόμαστε απιστία της Νικόλ – ή μπλόφα του Τομ.

6.Κάντε παιδί με το υπηρετικό προσωπικό
Αλίμονο, η οικονομική κρίση δεν μας επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Πάντως η Μαρία Σράιβερ εγκατέλειψε τη συζυγική έπαυλη όταν ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν ο πατέρας του παιδιού μιας υπηρέτριας.

7.Ισχυριστείτε ότι ο γάμος σας είναι άκυρος
Οταν ο Μικ Τζάγκερ διαπίστωσε μετά από εννιά χρόνια συμβίωσης με την Τζέρι Χολ ότι η ινδουιστική τελετή στο Μπαλί, με την οποία είχαν επισημοποιήσει τον δεσμό τους, δεν είχε νομική ισχύ, απλά δεν μπήκε στον κόπο να διορθώσει τα πράγματα.

8.Εκθρονίστε τον
Το 1762 η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας πήρε εκδίκηση εξ' ονόματος όλων των αδικημένων συζύγων του κόσμου, όταν εκθρόνισε με πραξικόπημα τον τσάρο Πέτρο Γ΄.

9. Γιορτάστε την έκτη επέτειό σας σε τζακούζι – με άλλη
Αυτό λέγεται ότι έκανε ο Αστον Κούτσερ στην Ντέμι Μουρ -ο ίδιος, φυσικά, το διαψεύδει.

9.Γίνετε σαϊεντολόγος
Οι φήμες λένε ότι το διαζύγιο μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Αντονι οφείλεται στους καβγάδες τους για τις θρησκευτικές απόψεις της τραγουδίστριας.

10.Κάντε το στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Λέγεται ότι εκείνη την ημέρα διάλεξε ο Μπερτ ΜακΚράκεν για να χωρίσει την Κέλι Οσμπορν. Μάλλον μπούχτισε από τα λούτρινα αρκουδάκια και τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

11.Δραπετεύστε στο εξωτερικό
Η Τζούλια Ρόμπερτς λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Κίφερ Σάδερλαντ εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρήκε καταφύγιο στην Ιρλανδία. Γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκε αργότερα να μπει στο πετσί του ρόλου της στην ταινία «Η νύφη το 'σκασε».

12.Δημοσιεύστε το σε περιοδικό
Αυτό έκαναν οι Τζέιμπς Μπράουν και Τόμι Ρέι. Η ολοσέλιδη καταχώρηση περιλάμβανε μάλιστα και μια φωτογραφία από ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας στην Ντίσνεϊλαντ -κάτι σαν αγγελία θανάτου που συνοδεύεται από γελαστή φωτογραφία του μακαρίτη.

13. Κηρύξτε πόλεμο στον κουνιάδο σας
Δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά, στην περίπτωση του Μάρκου Αντώνιου, είχε αποτέλεσμα. Ο Ρωμαίος πολιτικός για να χωρίσει την σύζυγό του και να μείνει με την Κλεοπάτρα κήρυξε πόλεμο στον κουνιάδο του, Οκταβιανό Αύγουστο.

14. Μετακομίστε χωρίς να του το πείτε
Η ηθοποιός Λόρα Ντερν είπε ότι όταν επέστρεψε από ένα ταξίδι της για γυρίσματα ανακάλυψε ότι ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον την είχε εγκαταλείψει για την Αντζελίνα Τζολί.

15. Πάρτε του το Νομπέλ
Ο Αμερικανός οικονομολόγος Ρόμπερτ Λούκας στον διακανονισμό διαζυγίου του το 1988 είχε υπογράψει έναν όρο βάσει του οποίου δεσμευόταν αν κερδίσει το Νομπέλ να μοιραστεί τα χρήματα του βραβείου με την πρώην σύζυγό του. Οταν όντως το κέρδισε, το 1995, έτρεχε και δεν έφτανε. Δάσκαλε, πού δίδασκες...

...και 5 τρόποι βγαλμένοι από την καθημερινή ζωή.
1. Πείτε το με ένα κουκλάκι
H αμερικανική εταιρεία Break Up Bears πουλάει λούτρινα αρκουδάκια που κουβαλούν σε σακίδιο πλάτης ένα γράμμα χωρισμού. Αν μη τι άλλο, εκείνος θα έχει κάτι για να σας θυμάται.

2. Αλλάξτε το στάτους σας στο facebook
Αντικαταστήστε το «In a relationship» με το «Single». Ομολογουμένως είναι ο πιο ψυχρός τρόπος χωρισμού, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις.

3. Πάρτε του τα μισά
Ενας Καμποτζιανός ακολούθησε κατά γράμμα την παραπάνω συμβουλή: Χώρισε στη μέση το σπίτι που είχε αγοράσει με τη γυναίκα του και πήρε τα οικοδομικά υλικά στο πατρικό του.

4. Κρεμάστε ένα πανό από τηλεγραφικό στύλο
Ενας άγνωστος Αυστραλός κρέμασε δύο. Το πρώτο έγραφε «Τζένιφερ, θα με παντρευτείς;» και το δεύτερο «Πλάκα κάνω, χωρίζουμε». Ας ελπίσουμε ότι η Τζένιφερ δεν παρέλειψε, από υπερβάλλοντα ενθουσιασμό, να διαβάσει το δεύτερο.


5. Βάλτε τον παπαγάλο να το πει
Στην περίπτωση μιας Κινέζας, το’ πε, το 'πε ο παπαγάλος.... Οταν εκείνη γύρισε από διακοπές, διαπίστωσε ότι το μαρτυριάρικο πουλί είχε μάθει μερικές καινούργιες λέξεις: «διαζύγιο», «κάνε υπομονή» και «σ’ αγαπώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...