Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 17 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Θα νιώσετε στασιμότητα και υπερβολική πίεση σήμερα γι’ αυτό μετριάστε το άγχος σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας
. Μπαίνετε σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική περίοδο, για την σταδιοδρομία σας. Πρέπει να αξιοποιήσετε τις καλές δημόσιες σχέσεις σας που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Θα ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Με τη διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη, θα εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Η ένταση που θα υπάρξει στις σχέσεις σας με τους άλλους θα σας κουράσει. Στα οικονομικά σας θα υπάρξει συνεχής βελτίωση και θα μπορέσετε να επεκταθείτε. Απολαύστε ό, τι σας χαρίζεται και αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.
Θα υπάρξουν μικροπροβλήματα με τον οικογενειακό περίγυρο εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά.

Στην καριέρα σας θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπαθήστε να συγκρατήσετε την υπεραισιοδοξία σας. Θα είστε υποχρεωμένοι να οργανωθείτε και να τα φροντίσετε όλα. Μην αφήνετε να σας φορτώνουν προβλήματα που δεν σας ανήκουν. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα δημιουργήσουν σοβαρές εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Κάποιες υποχρεώσεις σας θα πρέπει να τις χειριστείτε με σύνεση και συνέπεια και η διάθεση σας θα έχει μεταπτώσεις. Σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε θέματα καριέρας που σας ευνοούν ως προς την δημιουργία. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αρκετές συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας θα τις αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε τις καταστάσεις. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε επενδύσεις.
Θα είστε νευρικοί και κυκλοθυμικοί. Πρέπει να δράσετε άμεσα για να βελτιώσετε την ζωή σας και να ανανεωθείτε. Βάλτε κατά μέρος την υπερένταση που νοιώθετε στη εργασία σας. Η αργοπορία σε θέματα καριέρας, σας έχει αναστατώσει. Θα είστε ακόμα πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι σε πιθανές δυσκολίες που θα υπάρξουν. Θα σας απασχολήσουν πολλά πράγματα τα οποία θα σας βάλουν σε σκέψεις. Μην κάνετε επιπολαιότητες και θα βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.
Θα σας απασχολούν τώρα πιο πρακτικά ζητήματα. Θα δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και ένταση στα συναισθήματα σας. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι εξαντλητικές, όμως, η καλή επικοινωνία και η αντικειμενική σας στάση θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μπορέσετε να κάνετε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν. Θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αντικειμενική στάση για να κατακτήσετε τους στόχους σας.


Οι μεθοδικές κινήσεις σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις εμπορικές σας συναλλαγές και να κάνετε διαπραγματεύσεις. Θα διαθέτετε την εσωτερική δύναμη να ανατρέψετε οτιδήποτε εμποδίζει την πραγματοποίηση των ελπίδων σας. Θα έχετε την ενέργεια και την διάθεση για δημιουργικές αλλαγές. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα αδιέξοδα και τα συνεχή εμπόδια που οφείλονται στις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος.
Θα δρομολογήσετε νέες συνεργασίες και θα πάρετε δυναμικές αποφάσεις για την άνοδο της καριέρας σας. Ζητήστε την συμβουλή κάποιων ατόμων για ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη των σχεδίων σας. Κανονίστε οικονομικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Αναδείξετε τα ταλέντα σας και κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα χρήματα σας προκειμένου να κάνετε κάποιες αλλαγές στην επιχείρηση σας.
Τα νέα σας σχέδια και οι ιδέες εξακολουθούν να προωθούνται με θετική έκβαση. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και στιγμές. Θα αποφασίσετε να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας πίσω σας κάποιες συνήθειες. Τώρα οι προκλήσεις για αλλαγή θα είναι αναπόφευκτες. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Με την διαλλακτικότητα και την συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής με το πρόσωπο που αγαπάτε, ξεκαθαρίζοντας κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αποφύγετε να πάρετε τελικές αποφάσεις χωρίς να έχετε σκεφτεί επανειλημμένα όλες τις παραμέτρους. Οι επαφές προκειμένου να κάνετε εργασιακές διαπραγματεύσεις θα είναι αυξημένες και θα συζητήσετε για δουλειές που είναι σε εξέλιξη.
Θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες στον εργασιακό τομέα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν μελλοντικά. Θα καταφέρετε να κλείσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκολεύουν από το παρελθόν. Ένας νέος κύκλος ανοίγει στην ζωή σας. Θα υπάρξουν θεαματικές, θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας και με τις σωστές κινήσεις θα πετύχετε τους στόχους σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι από πρόσωπα στα οποία υπολογίζατε.
Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές και κάντε έναν οικονομικό έλεγχο γιατί δεν θα είναι εύκολο να ζητήσετε υποστήριξη από τους άλλους. Θα υπάρξουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά σας που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε. Αρκετές δυσκολίες θα υπάρχουν στον οικογενειακό σας τομέα. Θα είστε κουρασμένοι ψυχικά και θα αναζητάτε την ηρεμία. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν καταστάσεις που αφορούν τρίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...