Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 16 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Κάποιες αλλαγές στην εργασία σας σήμερα θα σημάνουν την αρχή για μια πιο επιτυχημένη εργασιακή πορεία.
Οι οικονομικές σας συναλλαγές θα περάσουν μία προσωρινή κρίση. Προσπαθήστε να μην κάνετε περιττά έξοδα γιατί αυτό θα έχει σαν συνέπεια να χαλάσει η διάθεση σας. Θα απομακρυνθούν κάποιοι άνθρωποι από κοντά σας αλλά δεν θα πρέπει να πέσετε σε κατάθλιψη αλλά να συνειδητοποιήσετε την αλλαγή που έγινε στη ζωή σας.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Τώρα θα χρειάζεστε την ποιότητα στην ζωή σας και όχι την ποσότητα για να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Μην χάνετε τον χρόνο σας πιέζοντας τον εαυτό σας να υποστεί ανεπιθύμητες καταστάσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες, με προοπτική, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε με την δέουσα σοβαρότητα. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν κάποιες δυσάρεστες σκέψεις.


Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να καταλήξουν σε οριστική ρήξη με κάποια άτομα. Διεκδικήστε την ικανοποίηση των απαιτήσεων σας αλλά παράλληλα σεβαστείτε τους άλλους. Οι φίλοι σας θα είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν σε κάποια καθημερινά σας προβλήματα. Διασκεδάστε αποβάλλοντας τις σκοτούρες και τους περιορισμούς από την ζωή σας. Θα εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


Θα νοιώσετε ανανεωμένοι και πιο αισιόδοξοι. Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται βελτιώνουν σημαντικά την διάθεση σας και θα σας οδηγήσουν στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα σας και δείτε την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Καλό θα είναι να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας και να κινηθείτε σύμφωνα με την απόδοση τους.

Θα κάνετε μυστικές επαφές και συμφωνίες και θα κρατήσετε τα σχέδια και τους σκοπούς σας κρυφούς. Η καθημερινότητα σας δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή. Θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται και θα διαπιστώσετε ότι κάποιες προσωπικές σας επιλογές, σας καθηλώνουν. Οι σχέσεις σας θα είναι λίγο μπερδεμένες. Θα κινηθείτε με διακριτικότητα, χωρίς να τραβήξετε την προσοχή των ανταγωνιστών σας.

Θα αυξήσετε τα έσοδα σας και θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα. Θα ασχοληθείτε με πολλά πράγματα προκειμένου να αναπτύξετε την εργασία σας. Θα έχετε το προβάδισμα στον ανταγωνισμό χάρη στην μυστικότητα και τις προσεγμένες κινήσεις σας. Θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση καθώς οι ρυθμοί των γεγονότων θα εξελίσσονται γρήγορα. Δώστε προσοχή στις σχέσεις σας και αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις.




Η παιχνιδιάρικη διάθεση σας και οι ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ θα τονώσουν την καθημερινότητα σας. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που παίρνετε στα επαγγελματικά σας, θα σας κάνουν δημοφιλείς και σας δίνουν άνοδο και αναγνώριση. Θα αποζημιωθείτε για τους κόπους σας αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσετε από μόνοι σας και που θα είναι εις βάρος σας.

Η ακτινοβολία σας προς το αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και θα αισθανθείτε σιγουριά για τον εαυτό σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα προωθήσετε κάποιες δραστηριότητες που είναι σε εκκρεμότητα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και την φαντασία σας ακούγοντας την διαίσθηση σας.

Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και θα χαρείτε όμορφες στιγμές με τον φιλικό σας περίγυρο. Μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε γνωριμία που θα προκύψει στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε θετικά σχόλια και εντυπώσεις. Μια νέα συμφωνία θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές. Να έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας και να έχετε αυτοπεποίθηση. Τώρα δεν θα δέχεστε συμβιβασμούς και θα είστε επαναστατικοί.

Φροντίστε τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχετε ανάγκη για ξεκούραση. Αποφύγετε τις δεσμευτικές συμφωνίες που θα μπλοκάρουν τα σχέδια σας και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Θα υπάρξουν κάποιες αντιρρήσεις αναφορικά με τους στόχους και τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας τις περιττές αγορές. Ετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και υλικά.

Θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Θα κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σχέση σας θα υποστεί δοκιμασίες και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της. Θα διεκδικείτε με περισσότερο σθένος την ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Θα βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και θα διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

Φροντίστε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Με τον σωστό προγραμματισμό τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν με σταθερό ρυθμό. Θα προωθήσετε συζητήσεις που θα συμβάλουν θετικά στη μελλοντική σας επαγγελματική εξέλιξη. Αποφύγετε τα λάθη που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Θα υποχρεωθείτε να συνδυάσετε πολλές διαφορετικές μεταξύ τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...