Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Παρά το άγχος και την πίεση που θα έχετε σήμερα, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε γιατί έχετε μεγάλες δυνατότητες. Θα σκεφτείτε τρόπους για να αποδώσετε περισσότερο.
Κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις θα σας αναγκάσουν να αναζητήσετε εναλλακτικές τακτικές. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Αποφύγετε τα νεύρα και τις εντάσεις, και μην προκαλείτε με την στάση σας κάποιους που είναι ικανοί να ανατρέψουν την άνοδο σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα καλύψετε την ανάγκη σας για στοργή και τρυφερότητα αλλά μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Τακτοποιήστε τα χρέη σας και αποφύγετε τα ανοίγματα. Θα κάνετε καινούργιες συναντήσεις και θα έχετε καινούργιες ιδέες, όπου θα επωφεληθείτε. Οι σχέσεις σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι ηλεκτρισμένες, γι’ αυτό να είστε πιο προσεκτικοί και πιο ψύχραιμοι στη συμπεριφορά σας αν προκύψει κάποια δύσκολη κατάσταση.

Πάρτε πρωτοβουλίες και η καλή σας διάθεση θα γοητεύσει τους άλλους. Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας δώσει η κοινωνική σας ζωή. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο καθώς τα οικονομικά σας θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των μεγαλεπήβολων σχεδίων σας. Πολλές ιδέες σας θα βρουν πρακτική ανταπόκριση.

Θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Θα διαλυθούν οι ανασφάλειες σας και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προοπτικές για την βελτίωση των οικονομικών σας. Οι επιτυχημένες κινήσεις σας, σας ανεβάζουν το ηθικό και το κέφι και σας επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις. Θα κάνετε σχέδια για την δουλειά σας αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε τις ανατροπές.
Αυτό το διάστημα θα νιώθετε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Θα προτιμάτε να υπομένετε ορισμένες καταστάσεις παρά να ρισκάρετε, αφού θα φοβάστε αρκετά τώρα. Θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των υπερβολών σας γι’ αυτό συγκρατηθείτε. Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και περιορισθείτε στα όσα έχετε κατακτήσει. Προσέξτε μην υποπέσετε σε σφάλματα απέναντι στο σύντροφο σας που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την σχέση σας.
Η ζωή σας θα έχει περιορισμούς και θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στη δουλειά σας. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και θα βάλετε τρυφερότητα στη σχέση σας με το να γίνεστε πιο εκδηλωτικοί. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας. Θα μπορέσετε να διατηρήσετε την κατανόηση με τον σύντροφο σας για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.



Μην εξιδανικεύετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα για να δείτε αν ταιριάζετε. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και αποφύγετε κάθε βεβιασμένη απόφαση. Η ηρεμία και η αρμονία που θα έχετε θα φέρουν επιτυχημένη έκβαση των καταστάσεων που σας απασχολούν. Θα σας παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες και θα σας αποδώσουν οικονομικά.
Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος και δεν θα μπορέσετε να χαρείτε κάποια πράγματα καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα πιεστείτε. Με τους συνεργάτες σας θα συνδιαλέγεστε με ευχέρεια και θα αλλάξετε τους όρους στις συνεργασίες σας. Με περισσότερη σοβαρότητα θα κάνετε κάποιες επιλογές σχετικές με την καταξίωση σας. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας θέματα και κερδίστε τον χαμένο χρόνο από κάποιες ευκολίες που θα υπάρξουν.
Θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις και το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα είναι τόσο ικανοποιητικό όσο υπολογίζατε. Παρ’ όλα αυτά όμως, όλα όσα αποζητάτε θα υλοποιηθούν άμεσα. Μην βιαστείτε να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας. Ενεργήστε με την διαίσθηση σας, στο αδιέξοδο που βρίσκεστε. Θα διαμορφώσετε κάποια εργασιακά ζητήματα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Απρόοπτα γεγονότα θα σας βγάλουν από την μοναξιά σας κάνοντας νέα ξεκινήματα. Καινούργια σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Κάποιες υποχρεώσεις σας θα μπουν σε μια καλή σειρά. Να είστε συνεπείς στα θέματα της καριέρας σας για να φθάσετε στον στόχο της υλοποίησης τους. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες επέκτασης και αυτό σας βοηθάει ακόμα περισσότερο, αφού πολλά άτομα θα σας σταθούν δίπλα σας.
Διεκδικήστε την ικανοποίηση των αναγκών σας, ενώ παράλληλα σεβαστείτε και τις απόψεις των άλλων. Προσέξτε τις οικονομικές σας σπατάλες και τακτοποιήστε κάποια χρέη σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας, και προωθήστε τα σχέδια σας αλλάζοντας πολλά πράγματα στον τρόπο ζωής σας. Απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας προσφέρουν τίποτα αλλά σας δημιουργούν προβλήματα. Κρατήστε μόνο αυτά που σας προσφέρουν θετική ενέργεια.
Προσπαθήστε να είστε προνοητικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Άτομα με επαγγελματική ισχύ είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Κάποιες καταστάσεις θα αποβούν θετικές για σας αρκεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους ανταγωνισμούς. Επιλέξτε προσεκτικά σε ποια άτομα ανοίγεστε γιατί ψυχολογικά θα είστε λίγο πεσμένοι. Θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με τον σύντροφο σας ο οποίος θα καταλάβει ότι σας στενοχωρεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...