Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 13 Σεπτεμβρίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου



  
Στα οικονομικά σας προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα, διότι θα υπάρξουν κάποιες έκτακτες δαπάνες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.
Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας εξαντλήσουν αυτό το διάστημα γι’ αυτό μην δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας θα είναι καλές. Θα δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα.


 
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Οι έννοιες και οι εντάσεις στο σπίτι σας θα σας στενοχωρήσουν. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας χαροποιήσουν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από το χαλαρό πρόγραμμα σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
 

  
Θα έχετε μεγάλη εσωτερική αναταραχή, προκειμένου να κάνετε αλλαγές και καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σας. Θα έχετε κάποιες αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Κάποια άτομα μπορεί να μην σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Προσέξτε μην πληγώσετε άδικα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας. Η ενεργητικότητα σας θα σας κάνει να βελτιώσετε κάποια πράγματα.
 

Θα έχετε αναστάτωση για έξοδα που θα κάνετε για την οικογένεια σας τα οποία θα σας δημιουργήσουν κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς. Θα απογοητευτείτε, γιατί θα νιώθετε ότι έχετε εξαπατηθεί από κάποιους ανθρώπους. Κάποιες συναντήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη, στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχετε θα σας κάνουν να χάσετε αρκετή από την ενέργεια σας.

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας ό, τι σας πλήγωσε και αλλάξτε παραστάσεις. Η έντονη κοινωνικότητα σας και η υπερδραστηριότητα σας μπορεί να επηρεάσει έντονα την διάθεση σας. Η καριέρα σας θα παρουσιάσει πρόοδο εξαιτίας της δημιουργικότητας σας που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Θα πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, αρκεί να αποφύγετε τα πείσματα και τους ανταγωνισμούς. Αν είστε μόνοι, είναι καιρός να αναζητήσετε ένα νέο έρωτα.

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο, καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτή την περίοδο η καριέρα σας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα νιώσετε έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.




Όσοι είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές. Θα σας είναι πολύ δύσκολο τώρα να ανταποκριθείτε σε κάποιες προκλήσεις. Κάποιος προβληματισμός θα ανακύψει ξαφνικά σχετικά με κάποιο άτομο, τον οποίο θα πρέπει να χειριστείτε με πολλή προσοχή.

Θα υπάρξει ένα κλίμα ασυνεννοησίας και δυσκολίες με τον κοινωνικό σας περίγυρο και τους συνεργάτες σας. Κάντε υπομονή και μην αφήνετε τους άλλους να χαλάσουν την διάθεση σας. Θα είστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την ψυχολογία σας, αλλά θα δώσετε οριστική λύση στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Οι αλλαγές που θα κάνετε στην εργασία σας, θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Θα καταφέρετε να ανακαλύψετε το παρασκήνιο στην δουλειά σας και θα προστατευτείτε από τους ανταγωνιστές σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε ακάθεκτοι στους στόχους σας με σωστή οργάνωση. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα χρέη που θα δημιουργήσετε. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στις προσωπικές σας σχέσεις και θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις.

Θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα στο μέλλον. Τώρα θα αρχίσετε να κρίνετε την ποιότητα των σχέσεων σας, γιατί θα συμβαίνουν ξαφνικές ανατροπές που θα σας προβληματίζουν και θα σας πιέζουν. Η κούραση και οι ευθύνες σας, θα σας κάνουν να κάνετε λανθασμένες επιλογές κάθε είδους. Θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια από την οικογένεια σας και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και να είστε πιο αυστηροί στην επιλογή των ερωτικών συντρόφων σας. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Φυλαχτείτε από ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντι σας. Θα επισπεύσετε την τακτοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Θα συναντήσετε κάποια εμπόδια αλλά θα βρείτε ένα έξυπνο τρόπο για να τα ξεπεράσετε.

Θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κενά που θα σας γεμίσουν με εσωτερική αναταραχή και ανασφάλεια. Αποφύγετε να είστε αδιάκριτοι, όσον αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Θα σας είναι δύσκολο να αποφύγετε τις διαφωνίες, φροντίστε όμως να µην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Ξεκουραστείτε, αποβάλλοντας το στρες και την πίεση, που σας κάνουν να νιώθετε κουρασμένοι και φορτισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...