Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η 8η Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού και στον κινηματογράφο

Η 8η Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού και στον κινηματογράφοΕίναι το ζητούμενο κάθε σεξουαλικής πράξης. Είναι ο καλύτερος λόγος για να βγεις να γκομενίσεις
. Είναι εκείνος που σε κάνει να χαζογελάς σαν βλάκας στις 5 το πρωί με ένα τσιγάρο στα χείλη και μια μισοκοιμισμένη γυναίκα δίπλα σου. Το OISTROS 24 έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την 8η Αυγούστου, την Παγκόμσια Ημέρα που είναι αφιερωμένη στον οργασμό, με τις δέκα κινηματογραφικές σκηνές που τον αποθέωσαν (και τον εξευτέλισαν).



Οργασμός, αυτός ο άγνωστος” έχουν γράψει πολλοί ανά την υφήλιο. Το θέμα είναι ότι μια ημέρα σαν κι αυτή, την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Αυγούστου, δεν θα έπρεπε να στέκεσαι σε απορίες, μυστικισμούς και αναζητήσεις. Βγες έξω (ή μάλλον κλείσου σε ένα δωμάτιο) με το κορίτσι σου και γιόρτασε την ημέρα.

Η Παγκόμσια Ημέρα Οργασμού είναι καινούριο φρούτο βασικά. Μόλιες πριν 13 χρόνια, το 1998 αποφάσισε ο Alexander Hirka, ένας καλλιτέχνης και ακτιβιστής από το Βερμόντ, να ανακυρήξει την 8η Αυγούστου ως την Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Ο ίδιος δηλώνει υπέρμαχος της ελευθεριότητας στο σεξκαι ότι αποφάσισε να προωθήσει αυτή την ημέρα για να διαδωθεί η ιδέα του οργασμού και να εξαλειφθούν τα σχετικά ταμπού.

Το MEN 24 δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτη, τιμάει τον οργασμό (κυρίως τον γυναικείο φυσικά) και παρουσιάζει τις 10 πιο ενδιαφέρουσες σκηνές οργασμών στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Jennifer Anniston στο Bruce Almighty

Ο πρώτος οργασμός με τηλεπάθεια στην ιστορία του κινηματογράφου δια χειρός Τζιμ Κάρει.



Meg Ryan στο When Harry Met Sally

Ο πιο ιστορικός fake οργασμός της έβδομης τέχνης με τον Billy Cristal να μένει με το στόμα ανοιχτό.



Monica Bellucci στο Shoot Em Up

Ίσως ο πιο γελοίος από όλους τους οργασμούς που έχουμε δει της αγαπημένης μας Ιταλίδας μιας και ολοκληρώνει πάνω στον Clive Owen την ώρα που εκείνος σκοτώνει 5-6 ένοπλους.



Katherine Heigl στο Ugly Truth

Όσο ξενέρωτη κι αν φαίνεται αυτή η γυναίκα και όσο fake κι αν είναι αυτός ο οργασμός, προτείνουμε να επαναληφθεί, σε κανονικά ερωτική σκηνή αυτή τη φορά.



Elizabeth Berkeley στο Showgirls

Σα χταπόδι που θέλει να ξεφύγει χτυπιέται η γυναίκα. Στάνταρ μία από τις πιο αστείες σκηνές οργασμού στην ιστορία. Το μέχρι εκεί είναι καλό πάντως..



Natalie Portman στο Black Swan

Όλοι ασχολήθηκαν με την girl on girl σκηνή αλλά η σκηνή του αυνανισμού είναι μακράν η καλύτερη. Αν και ο οργασμός κόβεται στην κορύφωση.



Jane Fonda στο Barbarella

Τι να τον κάνει η γυναίκα τον δονητή όταν έχει τέτοιο υπερμηχάνημα στις υπηρεσίες της;



Kim Catrrall στο Porky's

Τεράστια ταινία, αρκετά χαζή σκηνή με την later on Sex & the City girl να τα δίνει όλα σε έναν οργασμό για υψίφωνους.



Hugh Jackman στο Swordfish

Με ένα όπλο στο κεφάλι και τα χέρια στο pc, παρά την ξανθιά ανάμεσα στα πόδια σου, μάλλον δεν παίζει να φτάσεις σε οργασμό αλλά ο μέγας Hugh τα κατάφερε.



Kevin Kline στο A Fish Called Wanda

Οσκαρικός οργασμός από τον υπέροχο αυτόν ηθοποιό. Μετα μουσικής φυσικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...