Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 29 Ιουλίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Προσέξτε σήμερα να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους επιτήδειους που θα θελήσουν να σας ζητήσουν να προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες. Η ζωή σας θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς μια καινούργια σχέση που θα κάνετε, δείχνει να υπόσχεται πολλά στο μέλλον για όσους από εσάς είστε μόνοι. Η διάθεση σας για καλοπέραση και διασκέδαση θα είναι πολύ ισχυρότερη τώρα και θα βάλετε κάπως τα προβλήματα σας στην άκρη.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξει ρήξη με ένα άτομο μέσα από την οικογένεια σας. Θα καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να τα βγάλετε πέρα με κάποια άτομα που δείχνουν απαιτητικά και σας ζητούν περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε. Θα έχετε μία ανανέωση στη σχέση σας και θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε αρκετά καλά. Πολύ καλές μέρες έρχονται για εσάς και θα μπορέσετε να έχετε αρκετό θάρρος για να πετύχετε αυτό που θέλετε.


Σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο που περνάτε θα έρθετε σε επαφή με κάποιο σημαντικό πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας την αξία σας και τις ικανότητες σας. Προσέξτε καβγάδες και εμπλοκές σε κάποια σχέση σας. Θα ανεβάσετε ψυχολογικά κάποια άτομα και εκείνοι θα σας το ανταποδώσουν με τον τρόπο τους.


Θα βιώσετε αρκετές εντάσεις και προβλήματα στην αισθηματική σας σχέση. Προσέξτε κάποιους αρνητικούς παράγοντες που σας επηρεάζουν στην οικογένεια σας και έτσι χάσετε τον αυτοέλεγχο σας. Θα πρέπει να συγκρατήσετε την ζήλεια και τα νεύρα σας και να φερθείτε διαφορετικά, εφαρμόζοντας διπλωματία. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές διαφωνίες με κάποια άτομα οι οποίες όμως δεν θα σας ανησυχήσουν ιδιαίτερα.


Αρχίστε να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες και τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα, μιας και μέσα από την δική σας αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, θα μπορέσετε να βρείτε τις λύσεις στα προβλήματα σας. Μην αρχίσετε και λέτε πολλά στους άλλους γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Αυτή η χρονική περίοδος δεν θα είναι τόσο της διασκέδασης αλλά της εργασίας και της δημιουργικής προσπάθειας. Σίγουρα όμως θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να περάσετε καλά, φτάνει να τις εκμεταλλευτείτε.


Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε εγκεφαλικά με τον σύντροφο σας και να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα στην σχέση σας. Η διάθεση σας για εξέλιξη και διεύρυνση, σας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς τα γεγονότα κυλούν υπέρ σας. Προσέξτε τον υπερβολικό δυναμισμό σας γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες εκρήξεις. Ρίξτε το βάρος σας σε ομαδικές δραστηριότητες και μην παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας.





Θα θέλετε να είστε τώρα περισσότερο ανεξάρτητοι από ό, τι συνήθως και θα κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα καρπωθείτε τα οφέλη των κόπων σας και θα ανταμειφθείτε στην εργασία σας. Τώρα θα είστε πιο επιθετικοί γι’ αυτό συγκρατήστε τα νεύρα σας συζητώντας λογικά και ήρεμα. Κάποια άτομα θα σας ελαφρύνουν την διάθεση και θα απαλύνουν τα προβλήματα σας.


Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ καλά και θα περάσετε μαζί με τον σύντροφο σας πολλές όμορφες στιγμές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε κάποιες εντάσεις που θα δημιουργηθούν με κάποια άτομα. Θα υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις σε αρκετά επίπεδα και διαφωνίες. Θα έχετε όμως τη δύναμη να διορθώσετε την κατάσταση χωρίς να συναντήσετε σοβαρή αντίσταση. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα καλό περιβάλλον για εσάς στην εργασία σας.


Θα έχετε εμφανείς τάσεις πίεσης και γκρίνιας αλλά σύντομα η κατάσταση θα διορθωθεί αν συγκρατηθείτε και δεν πείτε άσχημα λόγια. Θα μπορέσετε να ψυχολογήσετε τα άτομα του κοινωνικού περίγυρου σας, και θα δράσετε τώρα γιατί δεν θα έχετε την διάθεση να παραμείνετε στάσιμοι. Θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες δημιουργώντας σας νέες βάσεις στην καριέρα σας. Μπορείτε τώρα να περιμένετε πολύ καλά γεγονότα.


Αυτή η χρονική περίοδος θα είναι αρκετά θετική και θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να είστε καλά. Κάποια άτομα σας χαλαρώνουν με την παρουσία τους. Προσέξτε γιατί θα είναι πολύ εύκολο τώρα να στενοχωρήσετε το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Θα σας φταίνε όλα γύρω σας γι’ αυτό κάντε υπομονή και με λίγη ψυχραιμία θα επικρατήσει αρμονία. Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πειθαρχία κάποια πράγματα σχετικά εύκολα.


Δεν θα μπορέσετε τώρα να συνεννοηθείτε και πολύ εύκολα με τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι από κάποια άτομα αφού θα κρατήσουν απόσταση απέναντι σας. Θα προκληθούν ισχυρές εντάσεις και ανατροπές με αυξημένο κλίμα επανάστασης στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα έχετε επιτυχίες και επαγγελματική εξέλιξη που θα σας συναρπάσει. Θα ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σας ταλαιπώρησαν από το παρελθόν.


Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις αν θέλετε να κατακτήσετε τους τελικούς σας στόχους. Κάποια άτομα θα σας παραπονεθούν, αλλά δεν θα σας νοιάζει και πολύ. Θα δεχτείτε αρνητική κριτική που θα σας προβληματίσει. Οι φίλοι σας θα σας παρασύρουν σε διασκέδαση και θα περάσετε υπέροχες στιγμές. Προσπαθήστε να αποφύγετε εξαπατήσεις και λάθη και διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και λογική χωρίς να κάνετε περιττά έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...