Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 28 Ιουλίου 2011


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Κάποια ξεκαθαρίσματα είναι απαραίτητα να γίνουν σήμερα για να βάλετε την σχέση σας σε μία πιο υγιή βάση. Αν πρόκειται να κάνετε συναισθηματικές επενδύσεις, προσπαθήστε να είστε λίγο περισσότερο ρεαλιστές. Η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη, και αυτό θα έχει μία πολύ θετική επιρροή σε κάθε σας επαφή. Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα που σας απασχόλησαν και σας δημιούργησαν κάποια προβλήματα, τώρα θα ξεκαθαριστούν.





TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα πρέπει να ξεπεράσετε τους προσωπικούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας. Η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα μπορέσετε να κάνετε, οι αδέσμευτοι, μία σχέση η οποία θα κρατήσει. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς θα έχετε μία υπερβολική τάση ρομαντισμού. Αν και θα έχετε αρκετούς προβληματισμούς και εμπόδια, θα κάνετε κάποιες επισημάνσεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στις μελλοντικές σας επιλογές.


Θα έχετε αρκετή όρεξη για ερωτικό παιχνίδι και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανασφάλειες σας γι’ αυτό προσέξτε την διαχείριση κάποιων ευαίσθητων καταστάσεων. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα αποκομίσετε κάποια οφέλη από τις διάφορες επαφές σας, αρκεί να μην είστε πεισματάρηδες. Περισσότερο ενδιαφέρον για σας τώρα θα έχουν οι σχέσεις σας με το φιλικό σας περιβάλλον και θα κληθείτε να προσφέρετε την βοήθεια σας.


Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας παρασύρει σε κάποιες δραστηριότητες που θα σας αποτραβήξουν από τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να βρείτε την χρυσή τομή για να τα φέρετε όλα εις πέρας. Θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο ανεκτικοί στην αισθηματική σας ζωή και θα δώσετε ευκαιρίες στον σύντροφο σας. Θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες και θα προβάλετε τις δυνατότητες που έχετε, αρκεί όμως να τις αρπάξετε και να τις εκμεταλλευτείτε.


Το κλίμα αυτής της χρονικής περιόδου θα έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας τώρα. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν πιο σκεπτικούς και αναθεωρητικούς στις σχέσεις σας και θα επιδιώκετε να κάνετε αναπροσαρμογές. Ο έντονος αισθησιασμός σας θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Προσέξτε μόνο την κτητικότητα και την ζήλια σας που μπορούν να φορτίσουν την ατμόσφαιρα.


Θα ξαναφέρετε στην επιφάνεια κάποια παλιά σας ζητήματα που σας απασχολούν αλλά η προοπτική των καταστάσεων δείχνει να σας οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο και η ζωή σας θα βελτιωθεί αισθητά. Χαμηλώστε τους τόνους και φανείτε πιο επιφυλακτικοί στις εξελίξεις. Θα υπάρχει αρκετή σύμπνοια και αλληλοκατανόηση με τον κοινωνικό σας περίγυρο σε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. Κάποιο άτομο θα σας υποδείξει καλοπροαίρετα κάποια λάθη σας.





Τώρα θα εμβαθύνετε την κρίση σας και θα μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Επενδύστε τώρα καλύτερα στο αύριο γιατί έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Η σωστή διαχείριση των σχέσεων σας θα συμβάλει στην επιτυχία σας. Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να σας αλλάξει την ζωή, ιδιαίτερα αν είστε μόνοι. Οι επικοινωνιακοί σας ορίζοντες διευρύνονται και σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε κάποιες καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.


Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τον εαυτό σας τώρα, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις και τις εκνευριστικές συμπεριφορές των άλλων απέναντι σας. Θα είστε περισσότερο καχύποπτοι, πιο προσεκτικοί και θα απαιτείτε τον σεβασμό. Θα αλλάξουν ξαφνικά κάποια πράγματα στην ζωή σας και θα σας δημιουργηθούν πολλαπλά εμπόδια. Θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις και δυσκολίες με τον σύντροφο σας και μπορεί να έχετε κάποιους ανεπιθύμητους τσακωμούς.


Θα πρέπει να προσέξετε μήπως με την συμπεριφορά σας στενοχωρήσετε κάποια άτομα που σας αγαπάνε. Θα παρασυρθείτε από την καθημερινότητα σας και δεν θα αφήσετε χρόνο για τους άλλους. Θα έχετε τώρα αρκετή ικανοποίηση αλλά προσέξτε την εξιδανίκευση κάποιων προσώπων που ενδέχεται να σας παραπλανήσουν. Θα υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αρκετή κατανόηση που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.


Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στις αισθηματικές σας υποθέσεις, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε κοντά σε πολύ κόσμο και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Χρειάζεται να δώσετε αρκετή προσοχή τώρα για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον και να αισθάνεστε καλύτερα. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σχέση η οποία θα σας στηρίξει συναισθηματικά και θα περάσετε αρκετά καλά.


Θα κάνετε πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα τώρα, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε όμορφα, είτε μόνοι σας είτε με καλή παρέα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα κάνετε τις επιλογές σας. Θα πρέπει όμως να προσέξετε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, γιατί μπορεί να κάνετε λάθη τα οποία αργότερα θα πληρώσετε ακριβά. Τώρα θα πρέπει να βρείτε μία αρμονία ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και σε αυτό που έχετε.


Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα συναντήσετε κάποια πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα άτομα. Τα προβλήματα σας δείχνουν να βελτιώνονται αισθητά. Η προσωπικότητα σας θα ακτινοβολεί και με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, θα έλξετε το αντίθετο φύλο. Μπορείτε να κάνετε αρκετές συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν και να εκφράσετε τις ανάγκες σας για να ικανοποιηθούν. Θα γνωρίσετε κάποια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βοηθήσουν στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...